Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst
Belangenvereniging Breedenbroek-Voorst Eigen.

Inloopavond belangenvereniging Breedenbroek-Voorst

BREEDENBROEK - Iedere eerste dinsdag van het kwartaal gaat het bestuur van de belangenvereniging Breedenbroek-Voorst inloopavonden organiseren. Hiermee hoopt het bestuur meer contact te kunnen krijgen met de leden en dat zij op hun beurt eenvoudiger de weg vinden naar de bestuursleden. 

"Wij willen graag voor de bewoners van Breedenbroek en Voorst een aanspreekpunt zijn om te helpen eb bemiddelen bij het tot stand komen van wensen en het oplossen van problemen waar tegenaan gelopen wordt. Mocht het nodig zijn dan kunnen wij ook een beroep doen op de gebiedsmakelaar, die er zorg voor draagt dat wij in contact komen met de juiste mensen van de gemeente Oude IJsselstreek."  De inloopavonden zijn in de Cultuurkerk van 19.00 tot 20.00 uur op 2 april, 2 juli en 1 oktober.

Doe gewoon Watt – Breedenbroek/Voorst editie 
Het bestuur van de belangenvereniging heeft duurzaamheid hoog in het vaandel staan en organiseert daarom een een vervolg van het Doe gewoon Watt festival in de DRU, maar dan voor Breedenbroek en Voorst: " We gaan een leuke en interessante dag organiseren waar voor jong en oud iets te ontdekken valt. Het doel van deze dag is, het bewustmaken van de energietransitie en wat dit inhoud voor de inwoners van Breedenbroek en Voorst. We willen ook graag laten zien dat kleine aanpassingen in en rondom huis goede resultaten oplevert voor zowel het klimaat, de natuur als voor de portemonnee."

Op deze dag is dhr. Olaf van der Meulen (inwoners-adviseur verduurzaming, van de gemeente Oude IJsselstreek) aanwezig zijn. Hij zal een presentatie geven over wat de gemeente zoal doet met ondersteuning bij verduurzaming: "Hij zal ook vrijblijvend en uitgebreid advies geven over alle subsidiemogelijkheden, van landelijk tot gemeenteniveau. Hopelijk mogen wij u deze dag begroeten, als bedankje voor de getoonde belangstelling zal er een kleine attentie klaar liggen." 

Doe gewoon Watt – Breedenbroek/Voorst vindt plaats op 6 april van 10.00 tot 15.00 uur in de Cultuurkerk in Breedenbroek.