Kort

Paasviering Netterden

NETTERDEN - "Hoog tijd om uit je winterslaap te ontwaken, je cocon te doorbreken en de zon van achter de wolken te halen. Voel de lentewind, een nieuwe warmte die het dorre kleurt, als een glimlach die ijs doet smelten. Geef dromen weer een kans. Opstaan om te leven, om verder te gaan, niet te blijven staren op wat voorbij en onomkeerbaar is. Denk aan de toekomst. Voel vandaag het nieuwe begin en dat is precies waar Pasen voor staat: het feest van nieuw leven", aldus werkgroep Anders Be-Leven.

Op zondag 31 maart om 10:00 uur wil werkgroep Anders Be-Leven samen met u het paasfeest vieren in de Walburgiskerk van Netterden waarbij Fanfare Concordia voor de muzikale ondersteuning zal zorgen. Na afloop is er gelegenheid voor een kop koffie.


‘De kunstenaar’ staat centraal in De Wingerd

VARSSEVELD - Christengemeente ‘De Wingerd’ in Varsseveld viert eerste Paasdag een vrolijk Paasfeest met onder andere een creatieve uitwerking van het verhaal ‘De kunstenaar’. Deze short-story vertelt hoe alles in het dorpje X bij het oude bleef. De bewoners leidden een rustig, maar saai leven. Op een dag komt er een kunstenaar naar het dorp, waardoor alles verandert. Iedereen wordt blij. Maar jammer genoeg is het plezier van korte duur. Hoe zal dit aflopen? Dwars door het verhaal heen zie je de liefde van God voor de mensen.

Iedereen is van harte welkom in het Borchuus in Varsseveld op zondag 31 maart, de dienst start om 10.30 uur en duurt ongeveer een uur en is voor alle leeftijden. Voor de kleinste kinderen is er opvang.
Na de dienst is er, behalve koffie en lekkers, op het plein van het Borchuus een speciale verrassing voor kinderen. Als logisch vervolg op het verhaal van de kunstenaar staat er een echte draaimolen klaar. Alle kinderen uit Varsseveld en omgeving mogen tussen 12.00 en 13.00 uur een gratis ritje maken. Kom er bij! Voor meer informatie: 06-33154547 of kijk op de website.

cgdewingerd.nl