Aanvoerder Jochem Robben ligt na de verloren wedstrijd tegen Kilder teleurgesteld op het veld. Foto: Chantal Parauti

Ulftse Boys stelt thuis teleur

ULFT - Drie wedstrijden speelde Ulftse Boys deze week. Het leverde slechts drie punten op. Vorige week werd uit bij Basteom nog knap met 1-2 gewonnen en werd er op meer punten gerekend. Maar thuis stelde Ulftse Boys twee keer teleur. Vorige week donderdag werd in de inhaalwedstrijd kansloos verloren tegen een sterk spelend Angerlo Vooruit en afgelopen zondag gingen de Ulftenaren onderuit tegen sv Kilder.

Na vijf minuten kwam Kilder op een 0-1 voorsprong door een onoplettendheid in de Ulftse achterhoede. Dat was het enige spelbeeld dat waard is om te vemeldden uit de eerste helft. Met drie wissels in de rust probeerde coach Wilco Geerts een ommekeer te forceren. Dat lukte in eerste instantie aardig. Stefan Mijnen scoorde uit een directe vrije trap met een zuiver schot in de verre hoek. Maar Kilder kwam vier minuten later opnieuw op voorsprong door een verrassend schot van afstand die via de paal binnen sloeg. Met een slotoffensief probeerde Ulftse Boys nog een gelijkspel uit dit duel te slepen, maar het bleef 1-2. Gejuicht werd er door iedereen uit Kilder toen de uitstekend leidende scheidsrechter Horris floot voor het einde van de wedstrijd. Met nog vier wedstrijden wordt het voor Ulftse Boys nog een onnodig spannend slot van de competitie.