Iesellander Muzikanten.  Foto: PR
Iesellander Muzikanten. Foto: PR

Nieuwjaarsconcerten door de Iesellander Muzikanten

Algemeen

MEGCHELEN - Voor de Iesellander Muzikanten was het aflopen jaar succesvol, diverse mooie concerten en veel optredens, waar de donateurs en fans van hebben genoten. Zondag 31 januari staat de groep in zaal De Kievit in Megchelen. De aanvang is om 11.00 uur.

Na de samenvoeging van Ieselkapel en Landerkapel was het even wennen aan elkaars opvattingen en werken aan eenheid in de muziek. Daarnaast zijn we met financiële steun van Rabobank en het Prins Bernhard Cultuurfonds in staat gesteld de geluidsinstallatie te verbeteren, wat de klank van het orkest zeker ten goede is gekomen.
Op dit moment zijn de Iesellander Muzikanten zich aan het voorbereiden op de nieuwjaarsconcerten die binnenkort worden gehouden. Nieuw repertoire instuderen en oppoetsen van bestaande nummers die wat naar de achtergrond waren verdwenen.
De Iesellander Muzikanten geven dit jaar een voorjaarsconcert op 17 april en twee nieuwjaarsconcerten waarvan de eerste gehouden wordt op zondag 17 januari in zaal de Kruisberg in Doetinchem. Aanvang van dit concert is om 11.00 uur.
Zondag 31 januari speelt de groep in zaal De Kievit in Megchelen. Aanvang is om 11.00 uur. De entree bedraagt 6 euro. Donateurs van Iesellander Muzikanten, hebben vrije toegang. Wie donateur wil worden, kan dat voor 7,50 euro.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant