Foto: Maurits Gemmink
Foto: Maurits Gemmink

Kijken en sfeer proeven op Bluemers en Wesenthorst

Algemeen

SILVOLDE/ULFT - Jezelf zijn, ruimte om te leren en om te ontwikkelen. Dat kan op het Almende College. Op zaterdag 16 januari openen de locaties Bluemers in Silvolde en Wesenthorst in Ulft hun deuren voor leerlingen van basisscholen en hun ouders.

Ook instromers in hogere leerjaren zijn welkom. Naast modern iPad onderwijs laten de twee locaties ook zien op welke andere manieren leerlingen zelfstandig en samenwerkend leren. Beide scholen krijgen van zowel leerlingen als ouders hoge waarderingen als het gaat om onderwijs en begeleiding en kennen hoge slagingspercentages.

Bluemers en Wesenthorst zijn de enige scholen in de regio die naast mavo en beroepsgericht ook klassen mavo-determinatie en havo-determinatie hebben.

Op de Wesenthorst zijn bezoekers welkom tussen 10.00 en 13.30 uur. De Bluemers opent haar deuren van 11.30 tot 15.00 uur. Aanstormende brugklassers kunnen bij de verschillende vakken aan allerlei activiteiten meedoen, met docenten en leerlingen spreken, informatierondes bezoeken en vooral ook sfeer proeven.

Bij de Wesenthorst in Ulft zijn er parkeermogelijkheden op de parkeerplaatsen rondom winkelcentrum De Blenk. Bezoekers van de Bluemers kunnen hun auto op de Markt in Silvolde parkeren, of in de omgeving van de school (achter basisschool De Plakkenberg, ingang Boterweg).

Kinderen en ouders die verhinderd zijn op de 16e januari kunnen telefonisch een afspraak maken voor een rondleiding op een ander moment.


www.almendecollege.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant