Con Brio zingt na herfstwandeling. Foto: Ans van Remmen, PR Con Brio
Con Brio zingt na herfstwandeling. Foto: Ans van Remmen, PR Con Brio

Herfstconcert Con Brio

Algemeen

ETTEN - Na bijvoorbeeld een herfstwandeling in het bos neerstrijken in de kleine, sfeervolle Oude Kerk in Etten. Dat kan op zondag 23 oktober om 15.00 uur bij het Herfstconcert van vrouwenkoor Con Brio. Bezoekers kunnen dan genieten van een gevarieerd programma, gezongen door de vrouwen met medewerking van Janthe Schepers. Men hoort Con Brio, onder leiding van Nick Moritz, als geheel en ook in een kleinere setting. Het koor wordt op de piano begeleid door Miriam Versteegen. Janthe Schepers brengt zowel covers als eigen werk ten gehore en zij begeleidt zichzelf op piano. Kaarten zijn verkrijgbaar voor 7,50 euro bij zalencentrum Köster en drogisterij Westerhof in Etten en Ziet moar's in Terborg.

Zingen met plezier en samen streven naar kwaliteit. Dat is vrouwenkoor Con Brio. Samen met de dirigent en pianiste werkt het koor aan een breed, uitdagend en aansprekend repertoire. Eigentijdse muziek van popartiesten of moderne componisten, maar ook toppers uit de klassieke hoek.

Janthe Schepers (18 jaar) uit Etten sleepte in 2015 bij het Open Podium in Doetinchem zowel de publieks- als persprijs in de wacht met haar pianospel en heldere stem. Zij groeide op met muziek en ontwikkelde op haar eigen manier haar stijl: niks moet, alles mag, als het maar puur is. Met haar eigen nummers vertelt ze persoonlijke verhalen, maar ook aan covers geeft ze een eigen draai.

Con Brio oefent op de woensdagavond van 19.45 uur tot 22.00 uur in zalencentrum Köster in Etten. Belangstellenden zijn van harte welkom om vrijblijvend een repetitie bij te wonen. Bezoek de site conbrio-etten.nl of volg het koor op Facebook.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant