Het Ulfts Mannenkoor zingt tijdens het kerstconcert samen met het Ulfts Gemengd Koor in de Petrus en Paulus kerk.
Het Ulfts Mannenkoor zingt tijdens het kerstconcert samen met het Ulfts Gemengd Koor in de Petrus en Paulus kerk.

Kerstconcert Ulfts Gemengd Koor en Ulfts Mannenkoor

Algemeen

ULFT - Het Ulfts Gemengd Koor en het Ulfts Mannenkoor hebben de handen ineengeslagen en geven op zondag 18 december gezamenlijk een kerstconcert in de H.H. Petrus en Paulus kerk in Ulft. Beide koren brengen de mooiste liederen uit hun kerstrepertoire ten gehore. Ook zingen zij enkele liederen samen. Een aantal koorleden zingt solistisch er is ruimte voor samenzang met het publiek.

De koren staan onder leiding van de dirigenten, Gerard Rutjes (UGK) en Piet van der Sanden (UMK). Beide koren worden op piano en orgel begeleid door Henk Bennink. De presentatie is in handen van Debby Wissing. Voor aanvang van het concert spelen buiten de kerk de blazers van de Midwinterhoorngroep De Huttepiepen uit Ulft.
De twee gerenommeerde Ulftse koren willen de bezoekers in de kerstsfeer brengen. Het concert begint om 16.30 uur, de kerk gaat open om 16.00 uur. Kaarten zijn voor 7,50 euro in de voorverkoop verkrijgbaar vanaf 1 december bij Primera in Ulft, bij Bakker Hendriks in Ulft, bij kapsalon Prasil in Gendringen en bij aanvang van het concert.
Meer informatie: www.ulftsgemengdkoor.nl en www.ulftsmannenkoor.nl en op Facebook.

Het Ulfts Gemengd Koor treedt op met het Ulfts Mannenkoor. Foto: PR

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant