Glamping staat centraal bij Obelink tijdens de open zondag. Foto: PR
Glamping staat centraal bij Obelink tijdens de open zondag. Foto: PR

Glamping centraal bij open zondag Obelink

Algemeen

WINTERSWIJK - De megastore van Obelink is open op zondag 25 juni, met als thema 'glamping': lekker luxe kamperen. In het assortiment zijn allerlei kampeerspullen te vinden om glamp-ervaring te creëren: katoenen tenten, handige kampeermeubels en de leukste decoratie om je tent mee op te vrolijken. Deze open zondag wordt gevuld met allerlei acties en activiteiten.

Glamping is sinds een aantal jaren weer helemaal hip, het betekent letterlijk 'glamorous camping'. Het is geïnspireerd door de reistenten van koninklijke families; zij wilden op reis of tijdens de oorlog van dezelfde luxe genieten als thuis. Tegenwoordig is glamping voor iedereen mogelijk en razend populair. Door bijvoorbeeld te kiezen voor een mooie katoenen saharatent , en deze volledig naar eigen stijl in te richten, kan iedereen zijn eigen glamp-ervaring creëren.
Tijdens deze open zondag zijn er leuke acties en activiteiten geregeld. Op de afdeling tuinmeubelen zijn allerlei heerlijkheden van de barbecue te proeven, van zelfgemaakte hamburgers tot gemarineerde kip tot meer lekkers. Er is verse muntthee met honing te koop voor 1,95 euro, er is een zalmmenu met frietjes en salade te koop voor 8,95 euro. In het restaurant geldt de wekkerprijs: gaat de wekker tijdens het afrekenen, dan mag men zonder te betalen doorlopen.

Obelink Vrijetijdsmarkt is op zondag 25 juni geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant