Het kermisgevoel wordt alvast opgeroepen. Foto: PR
Het kermisgevoel wordt alvast opgeroepen. Foto: PR

'Kermis veurglui'j-avond' met Fanfare St. Gregorius

Algemeen

VARSSELDER - 'Kermis veurglui'j-avond' met Fanfare St. Gregorius is een titel die we niet vaak tegen komen. Enige uitleg is dan ook op z'n plaats maar is vrij eenvoudig.

Zo tegen het eind van het verenigingsseizoen begint iedereen te denken aan een 'vakantieborrel', 'vakantie inluiden' en 'de laatste repetitie of training van het seizoen'. Dit is dan meestal een avond dat iedereen goed gemutst is en ontspannend het seizoen wil gaan afsluiten en zich gaat opmaken voor de aanstaande Kermis 2017.

Dit zijn precies de ingrediënten om er op maandagavond 19 juni in 't Dorpshuus van Varsselder Veldhunten, een gezellige avond van te maken. Het fanfareorkest van St. Gregorius zorgt voor vrolijke muziek. Niks geen zware kost maar pure ontspannende en luchtige muziek met bekende rock- en popnummers. Bij mooi zomerweer gaat het orkest op het terras zitten. Anders spelen zij binnen.
De avond is een opstart naar, noem het maar 'veurglui'jen' voor, de kermisdagen van 24, 25 en 26 juni. Verhalen en anekdotes van de kermis van vorig jaar ophalen en vooruit kijken naar de kermis van dit jaar. Iedereen is welkom en de toegang is gratis. Om 19.30 uur is de aanvang. Tijdens de afterparty zijn vele kermishits te horen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant