Martijn Meerdink in actie als trainer. Foto: Bart Kraan
Martijn Meerdink in actie als trainer. Foto: Bart Kraan

Sportclub Silvolde strikt Martijn Meerdink en René Bot

Algemeen

SILVOLDE - Sportclub Silvolde gaat voor de jeugdafdeling een samenwerking aan met oud-voetballers Martijn Meerdink en René Bot. Beide oud-profvoetballers gaan trainingen verzorgen om de jeugdspelers op een hoger plan te brengen.

Met name het eerste elftal van Sportclub Silvolde staat de laatste jaren flink 'in the picture' en heeft zich opgewerkt tot een stabiele hoofdklasser. Het brengt de club veel goodwill en publiciteit. Maar de vereniging wil meer zijn dan het eerste team. Daarom zijn er steeds weer initiatieven om tevens andere zwart-wit geledingen een 'boost' te geven. Ook voor de jeugdafdeling wordt constant gezocht naar kwaliteitsinjecties.
Vandaar zijn er onlangs contracten voor volgend seizoen afgesloten met De Graafschap-coryfeeën Martijn Meerdink en René Bot. Oud-international Meerdink gaat voor alle Silvoldse pupillen techniektraining verzorgen en Bot geeft aan deze groep looptraining.
Sportclub Silvolde denkt door deze investering het niveau van de jeugdafdeling flink te verhogen. Niet alleen de spelertjes, maar ook de huidige staf kan er absoluut profijt van trekken, zo verwacht de vereniging. Om en om zullen Meerdink en Bot wekelijks op sportpark De Munsterman trainingen verzorgen.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant