Foto: PR
Foto: PR
advertorial

Groepstrainingen assertiviteit: En Nu Ik! in Gendringen

GENDRINGEN - Praktijk voor Psychosociale Therapie  Bep Lovink start  groepstrainingen voor jongeren en volwassenen En Nu Ik! Deze assertiviteitstraining is voor jong-volwassenen en voor volwassenen in Gendringen. 
Tijdens deze training van acht lessen op maandagavond voor volwassenen (start op 25 september) leert de deelnemer om op een effectievere manier te communiceren in werk of studie en privé situaties. De deelnemer ontwikkelt hierdoor zelfvertrouwen en een positiever zelfbeeld. Voor de groep van 18 tot 25 jaar start op woensdagavond 27 september deze training.

De training is effectief, dit blijkt uit ervaringen van deelnemers die meegedaan hebben aan de training. Ervaringen zijn onder andere: 'Ik voel me zelfverzekerder en heb minder negatieve gedachten over mijzelf en vul geen gedachten meer in', 'Ik heb handvatten gekregen in sociale situaties en kom beter voor mezelf op'. Deelnemers leren vaardigheden zoals: nee zeggen, grenzen stellen, omgaan met kritiek en boosheid, complimenten geven en ontvangen, positieve zelfwaardering, opkomen voor je mening, gespreksvoering zoals luisteren en een gesprek voeren. Men leert omgaan met negatieve gevoelens en ook om eigen kwaliteiten herkennen en hiervan gebruik te maken. Er wordt gewerkt met een digitale reader. Tijdens de bijeenkomsten aan het werk met persoonlijke leerdoelen op een creatieve wijze. Via de aanvullende verzekering is een vergoeding mogelijk vanuit de psychosociale zorg. Informatie via de website of via mail naar beplovink@planet.nl

reageer als eerste
Meer berichten