Regionale theaters slaan handen ineen met blind date-actie. Foto: Peter van Tuijl
Regionale theaters slaan handen ineen met blind date-actie. Foto: Peter van Tuijl

Blind date in Oost-Gelderse theaters

Voor een tientje naar het theater

REGIO - De theaters in Oost-Gelderland trappen op vrijdag 29 september om 20.15 uur gezamenlijk het nieuwe theaterseizoen af met een Blind Date-voorstelling. Elk theater heeft een geheim programma voor die avond in petto. Van dans en muziek tot toneel of misschien wel cabaret. Voor 10 euro kan men erbij zijn. Iedereen is welkom.

Het is inmiddels traditie dat de theaters in Oost-Gelderland bij de start van het nieuwe theaterseizoen een ludieke openingsactie organiseren. Deze actie is in het leven geroepen om het publiek weer op te warmen voor een nieuw theaterseizoen boordevol spraakmakende voorstellingen van divers pluimage. Ook worden alle theaterliefhebbers uitgedaagd om eens een keer naar een ander theater te gaan. Men weet niet welk genre men bij de Blind Date-voorstelling voorgeschoteld krijgt. Zo beleeft men een verrassende avond in één van de mooie theaters die deze regio rijk is.

De deelnemende theaters zijn Schouwburg Amphion, de Gruitpoort, Het Musiater, De Storm, DRU Cultuur Fabriek, Hanzehof, Schouwburg Lochem, Streektheater de Pol, Barghse Huus en Klein Theater Dinxperlo. Kijk voor de complete theaterprogramma's en voor het bestellen van toegangskaarten op de websites van de deelnemende theaters.

reageer als eerste
Meer berichten