De samenwerking met Heva wordt gevierd tijdens eerste wedstrijd van Dames 1. Foto: PR
De samenwerking met Heva wordt gevierd tijdens eerste wedstrijd van Dames 1. Foto: PR

Heva hoofdsponsor van VCV Varsseveld

Algemeen

VARSSEVELD - Volleybalclub Varsseveld (VCV) heeft een nieuwe hoofdsponsor: Heva Klimaat & Installatie. Daarmee verandert de naam van de vereniging in Heva VCV Topklimaat in Volleybal. Voorafgaand aan de eerste competitiewedstrijd van Dames 1 op zaterdag 23 september wordt het nieuwe logo officieel onthuld. Na afloop van de wedstrijd wordt de samenwerking bekrachtigd met een hapje en een drankje voor alle bezoekers aan de wedstrijd.

In de zoektocht naar een nieuwe hoofdsponsor heeft de sponsorcommissie van VCV met Heva Klimaat & Installatie een fraaie vis aan de haak geslagen. Vertegenwoordiger van de sponsorcommissie Henk Tieltjes is dan ook beretrots op de samenwerking. "Met Heva hebben we een hoofdsponsor die perfect bij onze club past en waar we onze naam graag aan verbinden. VCV en Heva steken beide hun ambitie niet onder stoelen of banken, gaan voor groei in professionaliteit en willen talent meer dan een kans geven. Zo vinden we het als vereniging belangrijk dat ieder kind kan volleyballen, dus de contributie zo laag mogelijk is. Met de sponsoring van onze vereniging door Heva kunnen we onze doelen nog beter realiseren."

Heva-directeur Hans ter Maat onderstreept de woorden van Tieltjes en vult aan: "Ofschoon we landelijk en via ons zusterbedrijf Remtech zelfs internationaal actief zijn, voelen we ons als Varssevelds bedrijf sterk verbonden met VCV. We grepen de mogelijkheid om hoofdsponsor van de club te worden dan ook met beide handen aan. Om verschillende redenen. Allereerst tonen we zo onze maatschappelijke betrokkenheid. We zijn een puur Varssevelds bedrijf en hebben veel medewerkers uit Varsseveld. Daarnaast is het eerste damesteam van VCV voor ons een ideaal uithangbord om regionaal en ook landelijk onze naamsbekendheid te vergroten. De dames spelen in de eerste divisie, bereiken een groot publiek en verschijnen regelmatig in de media."

Topklimaat
Met het hoofdsponsorschap van Heva Klimaat & Installatie verandert de naam van de vereniging in Heva VCV. Aan de nieuwe naam wordt de pay-off Topklimaat in Volleybal gekoppeld. Henk Tieltjes: "Met deze samenwerking met Heva en de naamsverandering krijgt VCV ook een nieuw logo. Dat onthullen we tijdens de eerste thuiswedstrijd van Dames 1 tegen Springendal-Set-Up '65 op zaterdagmiddag 23 september in Sportcentrum van Pallandt in Varsseveld."
De officiële onthulling van het nieuwe logo is 16.10 uur, voorafgaand aan de wedstrijd die om 16.30 uur begint. Na afloop van de wedstrijd worden alle bezoekers uitgenodigd in de kantine van de sporthal, waar ze door Heva VCV een drankje en een hapje krijgen aangeboden om de samenwerking te vieren.


www.volleybalclubvarsseveld.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant