Martijn Meerdink in actie als trainer. Foto: Bart Kraan
Martijn Meerdink in actie als trainer. Foto: Bart Kraan

Martijn Meerdink geeft uitleg over trainingen

Algemeen

SILVOLDE - Sportclub Silvolde heeft oud-Graafschapspelers Martijn Meerdink en René Bot weten te strikken om dit seizoen techniek- en looptrainingen te verzorgen voor de pupillen in de categorieën JO11 en JO13. Meerdink en Bot verzorgen om en om wekelijks trainingen.

Op vrijdagavond 22 september vanaf 19.00 uur houdt de voetbalclub in het clubgebouw hierover een informatieavond. Oud-international Martijn Meerdink zal uitleg geven over de inhoud van zijn trainingen. Winterswijker Meerdink heeft tegenwoordig een populaire voetbalschool en wordt wereldwijd gevraagd om zijn kennis over te dragen.
René Bot is deze avond verhinderd, maar Dimitri Stefas geeft een uitvoerige toelichting op de samenstelling van de looptrainingen van Bot. Sportclub Silvolde werkt nauw samen met fysiotherapeut Stefas van Fysio Oude IJsselstreek.
De informatieavond is vrijdag 22 september van 19.00 tot 20.00 uur in het clubgebouw op sportpark De Munsterman. Pupillen, ouders/verzorgers en andere belangstellenden zijn van harte welkom.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant