Het nieuwe appartementencomplex, dat verrijst bij het Dru Industriepark in Ulft.
Het nieuwe appartementencomplex, dat verrijst bij het Dru Industriepark in Ulft.

Bouw appartementencomplex Villa Zeno op DRU Industriepark gestart

Algemeen

ULFT - De bouw van de twaalf appartementen Villa Zeno aan de Hutteweg is gestart. Op deze locatie op het DRU Industriepark, aan de Oude IJssel in Ulft, komen twaalf koopappartementen. KlaassenGroep realiseert het plan in afstemming met gemeente Oude IJsselstreek. Woensdag 20 september wordt op feestelijke wijze aandacht geschonken aan de bouw van dit appartementencomplex.

Medio juni 2017 is Klaassen gestart met de voorbereidingen voor de bouw van het appartementencomplex Villa Zeno met luxe en sfeervolle koopappartementen aan de Oude IJssel in Ulft (tegenover de DRU Cultuurfabriek). Alle appartementen zijn reeds ruim voor de start van de bouw verkocht. Het gebouw is een ontwerp van Palazzo Architecten uit Duiven. Het wordt een markant gebouw, zoals in het stedenbouwkundig plan en het beeldkwaliteitsplan is aangegeven. De toegepaste materialen zijn een eigentijdse en sfeervolle weerspiegeling van het industriële DRU complex.

Het gebouw is vernoemd naar Villa Zeno. De villa werd in 1896 gebouwd in opdracht van Frans Deurvorst, directeur van de Fa. Diepenbrock & Reigers Emailleerfabriek en IJzergieterij in Ulft. De villa, die eveneens aan de Hutteweg stond, werd in 1986 afgebroken.

De herinrichting van het DRU Industriepark is met de bouw van het appartementencomplex Villa Zeno een stap dichterbij afronding. Klaassen bouwt nog woningen aan de Molenbeek (aan de Oude IJssel), aan de Gietijzerlaan en er zijn nog twee kavels beschikbaar op de hoek Hutteweg-Gietijzerlaan (Friso Woudstra woningen).

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant