Villa Kalff in Terborg blijkt verbonden met Wende Snijders familie; Jan Dop is een verre verwant van de zangeres. Foto: PR
Villa Kalff in Terborg blijkt verbonden met Wende Snijders familie; Jan Dop is een verre verwant van de zangeres. Foto: PR

Zangeres Wende Snijders in Verborgen verleden

Algemeen

TERBORG - Zangeres Wende Snijders is in Engeland geboren en door het werk van haar vader heeft ze tijdens haar jeugd in veel verschillende landen gewoond. Nu vraagt ze zich af waar ze eigenlijk thuis hoort.

Ze weet bijna niets van haar voorouders en ze wil hen graag leren kennen. Ze hoopt dat ze rebelse types tegenkomt en voorouders die de geschiedenis hebben beïnvloed. Maar die gedachte vindt ze zelf wel erg megalomaan. Totdat ze op zoek gaat en van de ene verbazing in de andere valt.
In Verborgen verleden gaan bekende Nederlanders op zoek naar hun familieverleden. Dit is de slotaflevering van deze reeks. Verborgen verleden is begin 2018 weer terug.
Verborgen verleden is gebaseerd op het Britse Who do you think you are? De serie wordt geproduceerd door BlazHoffski onder eindredactie van de NTR. Ook wordt gebruikgemaakt van de expertise van CBG | Centrum voor familiegeschiedenis en de Nederlandse archieven en historische centra.

De uitzending waarin de zoektocht van Wende Snijders onder meer naar Villa Kalff in Terborg voert, is te zien op zaterdag 28 oktober, vanaf 20.30 uur op NPO 2.


www.verborgenverleden.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant