Decemberactie Gendringse Ondernemersvereniging

GENDRINGEN - Na de succesvolle decemberactie van vorig jaar heeft een groot aantal ondernemers uit Gendringen ook dit jaar weer een aantrekkelijke decemberactie op touw gezet. Met meer deelnemende ondernemers en een grotere prijzenmand, die wekelijks wordt weggegeven.

Door Walter Hobelman

De actie is simpel van opzet. Bij elke aankoop bij één van de deelnemende ondernemers ontvangt men een stempel op een stempelkaart. Met vier stempels is deze kaart vol en kan deze, voorzien van naam en adres, ingeleverd worden bij de deelnemende ondernemers. Elke week wordt uit de ingeleverde stempelkaarten een winnaar getrokken die dan een mand, gevuld met bruikbare levensmiddelen en andere attenties van de verschillende ondernemers, thuisbezorgd krijgt. Dit gebeurt elke zaterdag in de actieperiode. De waarde van de mand en inhoud is ongeveer 120 euro.
Niet alleen 26 ondernemers uit het dorp, maar ook de ambulante handelaren die wekelijks op de markt of in het dorp te vinden zijn, doen aan de actie mee. Opnieuw een bewijs dat ondernemend Gendringen dit jaar gegroeid is in het onderling samenwerken.
De actie loopt in totaal vijf weken, tot 30 december. Alle informatie is te vinden op de speciale Facebookpagina: Decemberactie Gendringen.

Meer berichten