De kledinginzameling voor de SPG zorgt ervoor dat de doelgroep kan paardrijden. Foto: PR
De kledinginzameling voor de SPG zorgt ervoor dat de doelgroep kan paardrijden. Foto: PR

Kledinginzameling voor paardrijvereniging SPG Oost Achterhoek

OUDE IJSSELSTREEK - De VPGO (vereniging Paardrijden gehandicapten Oost) gaat voor SPG Oost Achterhoek (Stichting Paardrijden Gehandicapten) kleding inzamelen in de gemeente Oude IJsselstreek. Men kan een inzamelzak verwachten van 7 tot en met 12 december.

SPG Oost Achterhoek zet zich elke week in voor menners en ruiters met een beperking. Om dit te kunnen realiseren is er geld nodig. Er moeten bijvoorbeeld materialen, menwagens en een lift onderhouden worden. Een deel van de opbrengst van de kledinginzameling van de VPGO gaat naar de stichting zodat deze zich voort kan zetten.
Zo vraagt de stichting om daarom in de kasten te kijken naar kleding die niet meer wordt gebruikt voor in de zak van VPGO. Op deze zak is vermeld op welke dag de vereniging de kleding aan huis komen ophalen. Als men aan één zak niet genoeg heeft, dan kunnen eigen plastic zakken daarnaast ook gebruikt worden. Deze zullen in week 50 van 12 tot en met 15 december verzameld worden. Wanneer de zak niet ontvangen of opgehaald is kan men bellen naar 053-4339690.
Voor meer informatie over wat er allemaal wordt gedaan binnen SPG Oost Achterhoek, kunnen geïnteresseerden kijken op de website.


www.spg-oostachterhoek.nl

Meer berichten