Chef-kok Stef Rouwhorst (links) en Robert Venderbosch in de keuken van De Radstake. Foto Kyra Broshuis
Chef-kok Stef Rouwhorst (links) en Robert Venderbosch in de keuken van De Radstake. Foto Kyra Broshuis

De Radstake lanceert eigen bestelsite

VARSSEVELD - Het restaurant van De Radstake in Varsseveld staat bekend om haar goede keuken. Uitstekende producten voor een vriendelijke prijs. Ook met de kerstdagen is het gezellig en sfeervol dineren bij De Radstake.

Door Kyra Broshuis

"De eerste kerstdag is al helemaal volgeboekt", vertelt Robert Venderbosch. "En ook voor tweede kerstdag loopt het storm." Het restaurant kiest er bewust voor om maar één shift te draaien op beide dagen. "We willen dat onze gasten uitgebreid te tijd kunnen nemen om te genieten van het eten en de sfeer. Ook zorgen we ervoor dat er genoeg ruimte is tussen de tafels. Ook bij buitenshuis eten geldt: privacy en een intieme sfeer blijven ontzettend belangrijk."

Thuis genieten van een luxe kerstdiner
De laatste jaren krijgt De Radstake tijdens de feestdagen steeds meer afhalers. "Dat begon vroeger al met de huisgemaakte salades en heeft zich uitgebreid tot complete menu's. We hebben daarbij heel goed gekeken naar de wensen van onze afhaalgasten. Gerechten die mensen heel eenvoudig zelf kunnen verwarmen thuis, dat is belangrijk. Daarom kiezen we ook voor verpakkingen die zo de oven ingeschoven kunnen worden. Alles wordt hier in onze keuken voorbereid zodat de mensen thuis echt een vers en luxe diner op tafel kunnen zetten."

Speciale site
Om het voor de afhalers zo makkelijk mogelijk te maken, heeft De Radstake onlangs een speciale site gelanceerd. "Daarmee zijn we uniek in de regio. Op de site kunnen de mensen heel eenvoudig de gerechten bekijken, overal staan foto's bij, en aanklikken wat ze willen hebben en in welke hoeveelheid." Chef-kok Stef Rouwhorst en zijn brigade hebben een prachtige lijst met gerechten samengesteld zodat de gasten hun kerstdiner zelf samen kunnen stellen. Sinds de lancering hebben al tientallen mensen hun bestelling doorgegeven. De keus is groot; acht verschillende voorgerechten, vier soepen, zeven hoofdgerechten (vlees, vis én vegetarisch) en zeven desserts. "Ook mensen die bepaalde allergieën hebben, kunnen bij ons bestellen. Wij houden er zorgvuldig rekening mee."

Praktische informatie
Wie ook thuis heerlijk wil genieten van een luxe kerstdiner zonder zelf boodschappen te hoeven doen en in de keuken te staan, kan bestellingen plaatsen bij De Radstake tot 21 december. Op 24 december kunnen de bestellingen afgehaald worden vanaf 15.00. Het is mogelijk om al direct bij het bestellen te betalen via iDeal. "Dat scheelt weer wachttijd. We zien dat bijna iedereen direct betaalt", zegt Venderbosch.
Op https://bestellen.radstake.nl/ is, naast de verschillende gerechten, ook een eenvoudige handleiding te vinden om te betreffende gerechten op de juiste manier te verwarmen. En uiteraard de mogelijkheid om direct en veilig af te rekenen.

Meer berichten