de gecertificeerden december 2017
de gecertificeerden december 2017

Workshops iPad en Tablet

OUDE IJSSELSTREEK - Senioren Bond Oude IJsselstreek SBOIJ heeft met het uitreiken van de certificaten het computercursusseizoen van dit jaar afgesloten. In januari gaan nieuwe cursussen van start.

Dinsdagmorgen 16 januari wordt weer gestart met de computercursussen voor beginners. Voor deze cursus is nog een plek vrij. Op woensdagmiddag 17 januari zal de workshop iPad starten. In deze workshop wordt in vijf lessen het werken met de iPad geleerd. Voor deze workshop zijn nog enkele plaatsen vrij. Aansluitend aan deze workshop zal in februari de workshop Tablet starten. Ook hiervoor zijn nog enkele plaatsen vrij. Het lesgeld van deze workshops bedraagt 32,50 euro, de kosten van het lesmateriaal bedragen 15,- euro, de kosten van de tijdens de workshop genoten consumpties bedragen 7,50 euro. Leden van SBOIJ ontvangen 5,- euro korting op het lesgeld.

Voor nadere informatie over deze cursussen en opgave kan men terecht bij de coördinator Gerard Wesseling, per email: gjwesseling@kpnplanet.nl of per telefoon: 0315-243292 (gaarne na 18.00 uur bellen).


www.sboij.nl

reageer als eerste
Meer berichten