De wensboom. Foto: PR
De wensboom. Foto: PR

Wensboom bij de Bibliotheek

Algemeen

DINXPERLO - De cliënten van de dagbesteding Dinxperlo hebben nu, na het succes van het Kookboek, een nieuw project bedacht: de Wensboom. In alle vestigingen van bibliotheek de Achterhoekse Poort kunnen bezoekers hieraan meedoen door een wens in te leveren.

Een wensboom is een boom die, volgens het volksgeloof, wensen kan doen uitkomen. De mensen van de dagbesteding van de Bibliotheek Dinxperlo hebben een wens. Die wens is of bezoekers willen helpen om een mooie wensboom te maken voor de Bibliotheek. In iedere vestiging van de Bibliotheek Achterhoekse Poort staat een prachtige houten Kerstboom, gemaakt door conciërge Hans. Deze willen zij graag versieren met wensen van bibliotheekbezoekers.

De cliënten zeggen: "Heb jij een wens? Voor jezelf of voor iemand anders? Doe dan mee. Er zijn voor je wens stoffen zakjes verkrijgbaar in de Bibliotheek, doe hier je wens in en wij versieren de boom! Na de feestdagen zullen de cliënten van de dagbesteding in Dinxperlo: Remko, Jolien, Femke, Dirkje, Merijn, en Henrike een vuurtje maken en je wens het licht in sturen!"

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant