advertorial

Shockwave als perfecte puzzelstukje

Foto: PR
Foto: PR

Fysio Oude IJsselstreek in Terborg en Gendringen / Ulft biedt uitkomst aan mensen met peesklachten, hielspoor, verkalking en tennisellebogen. Shockwave therapie is een behandeling die zeer effectief is en slechts enkele behandelingen vergt. 

De specialisten van Fysio Oude IJsselstreek bekijken na onderzoek of het aangedane weefsel in aanmerking komt voor Shockwave, vervolgens wordt in kaart gebracht of de belasting in het dagelijkse leven en sport juist is. Er volgt een advies en begeleiding voor optimaal belasten en trainen. Oefenen voor het sterker worden van het aangedane weefsel blijft zeer belangrijk in het gehele proces.
Shockwave is uitermate geschikt voor achilles- en kniepeesklachten, langdurige schouderklachten, hielspoor of tennisellebogen. 
Shockwave wordt door de verzekeraar vergoed als zijnde fysiotherapie. Er worden geen extra kosten berekend. Fysio Oude IJsselstreek heeft contracten met alle verzekeraars.

Fysio Oude IJsselstreek werkt alleen met fysiotherapeuten die het allerhoogste Master of Science niveau hebben of hiervoor in opleiding zijn. Iedere fysiotherapeut is gespecialiseerd in een beroepsinhoudelijke richting, bijvoorbeeld sportfysiotherapie, kinderfysiotherapie of manuele therapie. Binnen dit specialisme heeft ieder een bijzonder aandachtsgebied, bijvoorbeeld schrijfmotoriek of knieletsel. De patiënten hebben zo de meeste kans op de beste therapie voor herstel van het letsel.

www.foij.nl
info@foij.nl
0315-329255
 

Meer berichten
 

Nieuwsoverzicht

Meer berichten