Gezellig samen sporten met louter vrienden bij Only Friends. Foto: PR
Gezellig samen sporten met louter vrienden bij Only Friends. Foto: PR

Sportclub voor kinderen en jongeren van 6 tot 18 jaar met een beperking

Algemeen

Stichting Sportclub Only Friends Achterhoek

DOETINCHEM - Op 17 maart houdt Only Friends Achterhoek een open dag.

Ton Seegers, oprichter van Only Friends Achterhoek en eigenaar van MIJN bewegingscentrum, heeft in 2016 Dennis en Myron Gebbink voor het eerst ontmoet. Geraakt door het mooie project Only Friends in Amsterdam, het plezier en beleving van de kinderen met een beperking en niet in de laatste plaats geïnspireerd door het prachtige verhaal van deze mooie mensen ontstond het idee om deze prachtige club naar de Achterhoek te brengen.
Niet alleen de lichamelijke bezigheid maar ook het gevoel 'erbij te horen' doet de kinderen erg goed. Ieder kind telt, is welkom en wordt gerespecteerd. Het gaat erom kinderen met een beperking te laten genieten van sport, zich te ontwikkelen en vriendschappen te sluiten. Only Friends Achterhoek zelf kent dan ook geen beperking maar denkt in mogelijkheden.

De initiatiefnemers zullen zaterdag 17 maart op de vaste sportlocatie, in de gymzaal van het Prakticon in Doetinchem, een open dag organiseren. Seegers: 'Wij hopen hiermee te laten zien wat Only Friends Achterhoek allemaal te bieden heeft. Hierbij gaat het vooral om beleving, uitdaging, vriendschap en clubgevoel. Op deze open dag zullen er verschillende sporten worden aangeboden, zoals voetbal, judo, boogschieten, tennis, badminton, fitness, tafeltennis en (rolstoel)basketbal. Ook zullen er deze dag speciale gasten aanwezig zijn!'

De slogan 'Je bent goed zoals je bent' zal dan ook hoog in het vaandel staan. "Op deze dag bent u welkom van 10.00 -14.00 uur op de Spoorstraat 11b in Doetinchem."

Voor meer informatie over Only Friends Achterhoek, kan men kijken p www.onlyfriendsachterhoek.nl, mailen naar info@onlyfriendsachterhoek of bellen met 06-27404117.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant