Live muziek tijdens Koningsnacht in Terborg. Foto: PR
Live muziek tijdens Koningsnacht in Terborg. Foto: PR

Terborg rond Koningsdag

TERBORG - Het Oranjecomité Terborg biedt op Koningsnacht en Koningsdag een feestelijk programma aan vol muziek en activiteiten voor alle leeftijden. Het tweedaagse feest vindt plaats in en rond de feesttent op het Marktplein in Terborg. Deelname aan alle activiteiten is gratis.

Op donderdagavond 26 april spelen vanaf 20.30 uur in de feesttent afwisselend dé nieuwe coverband uit de Achterhoek, Basement, en DJ Niels. Het eerste uur is Happy Hour, twee drankjes voor de prijs van één.

Shantykoor De Grensvaarders zorgt op Koningsdag voor een muzikale reis door de tijd met (zeemans)liedjes. Zij treden op van 10.00 tot 12.00 uur in verzorgingshuis Antonia. Alle belangstellenden, dus niet alleen cliënten, zijn welkom.

Het Marktplein doet zijn naam eer aan op Koningsdag: van 10.00 tot 18.00 uur is er een waren- en rommelmarkt. Kinderen kunnen er gratis hun spulletjes verkopen op de vrijmarkt.
Diverse kinderspellen, doeltrappen en een draaimolen bieden nog meer vertier. Vanaf 15.00 uur toont clown Snorre zijn kunstjes.

De volwassenen kunnen laten zien hoe behendig zij zijn met bierpul schuiven en paraplu hangen.

Traditiegetrouw vindt ook dit jaar de fietspuzzelrit plaats. De inschrijving voor en start van de fietspuzzelrit is tussen 11.00 en 12.30 uur vanaf het Marktplein. DJ Roel zorgt voor de muzikale omlijsting van deze Koningsdag en vanaf 14.00 uur zorgt poptroubadour Edward Val voor extra sfeer op het terras bij de feesttent.


oranjecomiteterborg.nl

reageer als eerste
Meer berichten