Grei in de Wei bij weerstation Lichtenberg. Foto: PR
Grei in de Wei bij weerstation Lichtenberg. Foto: PR

Grei in de Wei in Silvolde

SILVOLDE - Buurtschap De Kroezenhoek en Stichting Lipoedeem organiseren op zondag 3 juni weer 'Grei in de Wei' bij Weerstation Lichtenberg in Silvolde. De opbrengst van deze rommelmarkt komt ten goede aan Stichting Lipoedeem. De rommelmarkt wordt dit jaar muzikaal opgeluisterd door De Kroezenhøkers.

Op de rommelmarkt Grei in de Wei zijn het vooral particulieren die hun spullen verkopen. Het is een zeer divers assortiment dat in een 40 tal kramen wordt aangeboden. Het aanbod bestaat uit spullen van zolder-opruimingen, verhuizingsoverschot, grammofoonplaten, cd's, boeken, antiek en curiosa, design. De toegang kost twee euro. Naast de uitgebreide markt is er een gezellig terras en live muziek van dweilorkest De Kroezenhøkers.
De opbrengst is voor de stichting Lipoedeem. Deze stichting zamelt al sinds 2004 geld in voor een chronisch zieke lipoedeempatiënte. De kosten van de behandelingen voor deze aandoening worden niet door de verzekering vergoed, omdat lipoedeem een vrij onbekende ziekte is.
Standhouders of particulieren die een kraam of een grondplaats willen huren kunnen zich nog aanmelden via het mailadres greiindewei@gmail.com.

reageer als eerste
Meer berichten