De nieuwe collectie is binnen bij Schoenmode Jeannette in Gaanderen. Foto: PR Xsensible
De nieuwe collectie is binnen bij Schoenmode Jeannette in Gaanderen. Foto: PR Xsensible

Probeerweekendbij Schoenmode Jeannette

GAANDEREN - Bij Schoenmode Jeannette is op dinsdag 24 april 'voetkundige' Dick Brouwer bij Schoenmode Jeannette aanwezig voor een gratis voetencheck. Dick Brouwer werkt met de Fussgold Vibrion-veren. Een Zweedse uitvinding. Ook kunt u terecht voor een controle afspraak. Maak een vrijblijvende afspraak via 0315-323839 of kijk op www.fussgold.nl voor de werkwijze.

Vrijdag 27 en zaterdag 28 april staan de Xsensible-schoenen in de spotlight bij Schoenmode Jeannette, aan de Hoofdstraat 41 in Gaanderen. Met name de modellen Stretchwalker zijn flink uitgebreid de laatste seizoenen. Het unieke zoolconcept zorgt voor een natuurlijke afwikkeling van de voet, de schoenen zijn lekker licht van gewicht en geven naast steun, ook de nodige demping mee. Naast de sneakermodellen, zijn er ook bandschoenen, teenslippers en sandalen op voorraad. En nieuw zijn ook de modellen voor heren. Dus ook heren kunnen komen uitproberen tijdens het Xsensible Probeerweekend.

Tijdens het Xsensible promo-weekend kan men de schoenen uitgebreid testen op de loopband. "We hebben een passerie in huis. Uiteraard is er een hapje en drankje geregeld voor iedere klant en krijgt de klant een leuke attentie mee naar huis", laat Dane Starink van de Gaanderense schoenmodezaak weten.

Achterhoekse Wandel4Daagse

Van woensdag 9 mei tot en met zaterdag 12 mei vindt de Achterhoekse Wandel4Daagse weer plaats. Schoenmode Jeannette sponsort de vierdaagse en als men zich nu inschrijft, maakt men kans op een paar Lowa wandelschoenen naar keuze. Kijk eens op www.aw4d.nl en wie zin heeft om mee te doen, kan zich nu inschrijven. Met meer dan 2.000 wandelaars is de Achterhoekse Wandel4Daagse een populair evenement in de Achterhoek. Wandelen in de rustieke omgeving van de Achterhoek, Montferland, Slangenburg, omgeving Doetinchem.

Voor een passend advies over wandelschoenen, het team van Schoenmode Jeannette adviseert uiteraard graag. Kijk ook online in de webshop voor het assortiment: www.schoenmodejeannette.nl.

reageer als eerste
Meer berichten