advertorial

Kom inspiratie opdoen in de ruime showtuin & tuincentrum PEER

PEER in Doetinchem voor al uw Sierbestrating, Beplanting, Schuttingen en Verlichting.

Peer Sierbestrating heeft ruime ervaring op het gebied van sierbestrating en toebehoren. U kunt bij ons rekenen op kwaliteit en persoonlijke service. Wij beschikken over een uitgebreide showtuin in Doetinchem van ruim 13.000 vierkante meter met tegels vanaf € 12,50 per M2.

• Sierbestrating
In onze uitgebreide showtuin kunt u inspiratie en ideeën opdoen over formaten steen en hoe het beste bepaalde stenen te (laten) leggen. Een goed en persoonlijk advies is goud waard. Dat is de kracht van Peer Sierbestrating. Voor elke soort bestrating hebben wij een geschikte oplossing en wij staan garant voor snelle levertijden.
• Beplanting
Peer Tuincentrum is het adres voor een complete tuin. Met de juiste beplanting maak je een stukje natuur bij huis. Door gebruik te maken van voldoende groenblijvende beplanting voorkom je een troosteloze wintertuin. Wij adviseren u graag!
• Schuttingen
Wilt u in uw tuin directe privacy? Kies dan voor een schutting. Een afscheiding met de buren; een stukje privacy; een windvrij terras; al dit soort zaken zijn duurzaam en verrassend sfeervol met steen te realiseren.
• Verlichting
Genieten van uw tuin tijdens de warme zomeravonden? Met de juiste verlichting krijgt uw tuin wanneer de avond valt een schitterende sfeer, heel anders dan overdag.

Vanaf 30 m² bezorgen wij in de regio alle sierbestrating gratis thuis!
Komt u niet aan de 30 m² is dit echter geen probleem. Hier komen in onze regio (35 km rondom Doetinchem) tussen de € 25.- en € 45.- transportkosten bij. Mocht u de materialen toch liever zelf ophalen is dit ook geen probleem.

Excluton Sierbestrating
Excluton staat voor 'Duurzaam in Bestrating' en heeft een groot assortiment bestratingsproducten, waaronder de beton tegels met print . Profiteer tot 11 juni van de extra korting op de sierbestrating van Excluton. Deze korting kan oplopen tot 15%. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft Excluton zich ontwikkeld tot een leverancier van topkwaliteit in duurzame sierbestrating producten.

Peer Tuincentrum & Sierbestrating B.V.
Auroraweg 5, 7007 GZ Doetinchem
Tel. Sierbestrating: 0314 – 34 32 30
info@sierbestratingpeer.nl
www.sierbestratingpeer.nl

Voor het bezichtigen van onze showtuin of voor afhalen van onze producten gelden de volgende openingstijden:
Maandag t/m donderdag: 9:00 - 18:00 uur
Vrijdag: 9:00 – 20:00 uur
Zaterdag 9:00 – 17:00 uur

Meer berichten