Afbeelding
advertorial

Bakker Jos Knippenborg komt in Ulft

Algemeen

ULFT- Goed brood voor een (h)eerlijke prijs. Daarmee is Bakker Jos Knippenborg inmiddels bekend geworden in Zieuwent, Lichtenvoorde, Borculo, Eibergen en Bredevoort. Op 31 mei gaat in Ulft de zesde winkel van Bakker Jos open en kan ook iedereen uit Ulft, Oer en omgeving kennis maken met dat goede brood.

Door Walter Hobelman

"Het is allemaal heel erg snel gegaan", vertelt Danny Haverkamp, compagnon van Bakker Jos Knippenborg uit Zieuwent. "Tussen het moment dat wij hoorden dat Theo en Miranda Hendriks hun bakkerij aan de Dr. Ariënsstraat 43 gingen sluiten en de opening van 31 mei zitten slechts een krappe twee maanden." Veel hoeft er ook niet te worden veranderd aan het pand dat goed bereikbaar is en voldoende parkeergelegenheid heeft. "We gaan in Ulft niet bakken, dat doen we in onze eigen ambachtelijke bakkerij in Zieuwent. Elke dag wordt er vers brood en banket geleverd. De winkel in Ulft is wel de eerste winkel waar onze nieuwe huisstijl zichtbaar wordt."
Bakker Jos Knippenborg staat bekend om de kwaliteit van zijn brood en banket. "We werken met eerlijke en kwalitatief goede grondstoffen en maken daar brood van zoals wij vinden dat brood moet zijn. Ons hele assortiment heeft een eigen touch, zou je kunnen zeggen. In gesprekken die ik in de buurt heb gevoerd is mij duidelijk geworden dat het brood van Hendriks erg geliefd was en wij gaan daar op dezelfde voet mee verder", aldus Haverkamp.
Naast brood en banket komt er in de winkel een 'belegde broodjes bar'. "Dat is voor ons een nieuwe uitdaging. We zitten hier in Ulft dicht bij een groot bedrijventerrein en aan een drukke weg. Wij denken dat we met vers belegde broodjes een nieuwe markt kunnen aanboren. De broodjes kunnen in de winkel worden gekocht maar uiteraard kan er ook telefonisch besteld worden en de broodjes op locatie bezorgd worden."
Bakker Jos Knippenborg wordt dus de nieuwe 'bakker van Oer'. "De sfeer die er eerder was blijft ook bij ons hangen. We gaan er alles aan doen om snel in te burgeren en doen dat in elk geval met een paar mooie openingsacties."
Voor de winkel in Ulft is Bakker Jos nog op zoek naar een medewerker. "We zoeken een winkelmeisje voor de zaterdag", aldus Haverkamp. Solliciteren kan door te mailen naar info@bakkerjos.nl  of te bellen naar Danny Haverkamp, 06-51340598

De openingstijden van Bakker Jos in Ulft zijn vanaf 31 mei:
maandag: 08.00 – 13.00 uur
dinsdag: 07.30 – 17.30 uur
woensdag: 07.30 – 13.30 uur
donderdag en vrijdag: 07.30 uur – 17.30 uur
zaterdag: 07.00 – 15.00 uur

Meer informatie is te vinden op www.bakkerjos.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant