De rode lopers zijn uitgerold. Foto: PR
De rode lopers zijn uitgerold. Foto: PR

LeKker in beweging op vrijdag en zaterdag

Algemeen

DOETINCHEM - Lekker bewegen is gezond en geeft een mens extra energie. Op vrijdag en zaterdag 15 en 16 juni, het weekend voor Vaderdag, worden de rode lopers weer uitgerold voor de bezoekers aan de binnenstad. Dit keer staat het Doetinchemse centrum in het teken van 'Lekker in beweging zijn!'

Op het Simonsplein start op zaterdag het grootste sportevenement van Doetinchem: City Beach. Naast genieten van het sportieve schouwspel op het beachcourt van City Beach, kan het winkelende publiek ook zelf in beweging komen. Op diverse locaties in de winkelstraten kan men meedoen aan work-outsessies en kunnen bezoekers verrassende behendigheidsparkoertjes afleggen, die worden verzorgd door professionele fitnesscentra uit Doetinchem.

De ondernemers in de binnenstad rollen de rode lopers uit en verrassen de bezoekers met collectie-items waar je goed in kunt bewegen, schoenen waar je meteen in weg kunt lopen, presentaties en demonstraties van producten waar je energie van krijgt én zin om... in beweging te komen!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant