Blokfluiten.
Blokfluiten. Foto: Liesbeth Spaansen

Muziekschool sluit schooljaar af met eindmanifestatie

Algemeen

DOETINCHEM/ULFT - Muziekschool Oost-Gelderland sluit traditiegetrouw het schooljaar af met een eindmanifestatie. De eindmanifestatie bestaat dit jaar uit diverse voorstellingen en activiteiten verdeeld over vier dagen.

Op zaterdag 30 juni start de eindmanifestatie bij Schouwburg Amphion in Doetinchem met om 11.00 uur een presentatie van alle tweedejaars AMV-leerlingen. Tijdens deze presentatie laten de tweedejaars leerlingen in een mooi en afwisselend programma zien wat zij allemaal geleerd hebben, tevens ontvangen zij dan hun getuigschrift. Om 12.30 uur wordt het programma vervolgd met de musical 'Hippietijd' Een mooie musical uitgevoerd onder leiding van Elène Vaye door de musicalleerlingen van Muziekschool Oost-Gelderland. Daarna is er om 15.30 uur een concert in de kleine zaal en om 19.30 uur een concert in de grote zaal.
Op vrijdag 6 juli wordt om 19.30 uur een concert gegeven in Kasteel Huis Bergh in 's-Heerenberg en op zaterdag 7 juli is er in de theaterzaal van de DRU Cultuurfabriek om 15.00 uur een dansvoorstelling met de titel 'Dans van Atlantis' en om 19.30 uur een slotconcert. Tot slot treden de bands van de muziekschool en vocalgroup the Vivids op zondag 8 juli tussen 14.00 en 18.00 uur op bij café Merleyn in Doetinchem.
Met uitzondering van de optredens bij café Merleyn zijn voor alle voorstellingen toegangskaarten noodzakelijk. De toegangskaarten zijn verkrijgbaar op de dag zelf aan de zaal, een half uur voor aanvang van de voorstelling. De toegangskaarten voor de concerten en voor de AMV-voorstelling kosten voor volwassenen: 5 euro en voor kinderen tot en met 12 jaar: 2,50 euro. De toegangskaarten voor de musical- en de dansvoorstelling kosten 7,50 euro voor zowel kinderen als volwassenen.
De eindmanifestatie-voorstellingen van de muziekschool staan bekend als sfeervolle familieconcerten die voor iedereen toegankelijk zijn. De eindmanifestatie biedt een diversiteit aan muzikaal talent, zowel in een klassieke uitvoering als in een spetterende pop-uitvoering. Meer informatie over de verschillende activiteiten van de eindmanifestatie staat op www.muziekschooloostgelderland.nl.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant