Symfonisch Blaasorkest Gaanderen treedt op in openluchttheater. Foto: Michael Basten
Symfonisch Blaasorkest Gaanderen treedt op in openluchttheater. Foto: Michael Basten

Symfonisch Blaasorkest Gaanderen opent jubileumweekend Openluchttheater

Algemeen

GAANDEREN/GENDRINGEN - Op vrijdagavond 29 juni heeft Symfonisch Blaasorkest Gaanderen de eer om in de vorm van een avondvullend concert het jubileumweekend van het zestigjarige Openluchttheater Engbergen op muzikale wijze te openen. Het concert begint om 20.00 uur en wordt in samenwerking met het Oude IJsselstreek Muziekfestival door het Openluchttheater georganiseerd. De toegang is gratis. Locatie: Bosweg 5 in Voorst (gemeente Oude IJsselstreek).

Onder leiding van haar vaste dirigent Joop Boerstoel, treedt het orkest speciaal voor deze gelegenheid op met een viertal gerenommeerde solisten uit de regio. Dit zijn zangeres Valentine Reijers (duo Green Valentine en de band Rock tha Floor), singer-songwriter Luc ten Brinck (pop/rockband Quiet), zangeres Emma Lukassen (winnares Doetinchemse DjazzVibes Award 2016) en zanger Robin Slutter (Les Cigalles, Boulevard, Scrum en Saints 'n Sinners).

Op het programma staan titels als 'Laat me' van Ramses Shaffy, 'Unchain my heart' van o.a. Joe Cocker en 'I've got the music in me' van Kiki Dee. Verder bekende melodieën uit de Disney films Beauty and the Beast en Frozen. Ook neemt het orkest de aanwezigen mee naar Frankrijk in het bijna melancholische 'Paris Montmartre' en waant men zich even in Spanje met 'pasodoble Cielo Andaluz'. Verder is er ook spectaculaire muziek van Alfred Reed. Meer informatie, zie de website.


openluchttheater-engbergen.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant