Sprookjessprokkelaar de musical is nog tweemaal  te zien in Amphion. Foto: PR
Sprookjessprokkelaar de musical is nog tweemaal te zien in Amphion. Foto: PR

Sprookjessprokkelaar de Musical in Amphion

Grootouders en kleinkinderen gezocht

DOETINCHEM - Sprookjessprokkelaar de Musical van Efteling Theaterproducties is op zondag 4 november twee keer te zien in Schouwburg Amphion. Het Doetinchemse theater is daarom op zoek naar enthousiaste jongens en meiden tussen de 6 en 10 jaar én hun grootouders die het leuk vinden om één hele dag te zingen en dansen in de musical. Aanmelden kan via het inschrijfformulier op www.amphion.nl en is mogelijk tot 1 oktober.

In de voorstelling volgen de bezoekers de twaalfjarige Sterre, die met haar opa aan de rand van het bos woont. Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, wijst opa haar op de verborgen sprookjesbibliotheek in het verlaten kasteel. Daar, achter de juiste deur, wachten eindeloos veel verhalen om gelezen en verteld te worden. Vindt Sterre de juiste deur naar de sprookjesbibliotheek, wat zit er achter al die andere deuren en wie is toch die Sprookjessprokkelaar?
Kaarten zijn te bestellen op www.amphion.nl of aan de kassa. Dat kan van maandag tot en met zaterdag van 10.00 tot 14.00 uur.

Meer berichten