'Dag van het bos' in Biotopwildpark Anholter Schweiz

ISSELBURG - Biotopwildpark Anholter Schweiz in Isselburg viert op zondag 15 juli 'de dag van het bos'. Deze dag draait geheel om het inheemse bos, de dieren en de mensen die in het bos werken.

Ook dit jaar komt de wereldkampioen houtzagen, Shapoor Engeneer, weer een mooi dier zagen met zijn kettingzaag. Kinderen kunnen op deze dag iets leuk knutselen voor in de tuin en meedoen aan een speurtocht. Bij deze speurtocht is een familiejaarkaart te winnen! In de wildparkschool wordt een voordracht gehouden voor jong en oud over het bos en de natuur. De voordracht is (net als de speurtocht) ook in het Nederlands. Een imker is samen met zijn bijenvolk in het park en verteld over de inheemse insecten en hoe u deze kan helpen. Ieder uur worden er met machines bomen geveld en door de dag heen mogen alle moedigen (onder begeleiding) in een boom klimmen.
Biotopwildpark Anholter Schweiz is te vinden aan de Pferdehorster Strasse 1 in Isselburg en geopend van 9.00 tot 18.00 uur. Voor deze dag gelden de normale entreeprijzen..

Meer berichten