Paul Messinger bij het Ouhr-lokaal in de DRU. Foto: Henk van Raaij
Paul Messinger bij het Ouhr-lokaal in de DRU. Foto: Henk van Raaij Foto: Henk van Raaij

Paul Messinger bij Muziek aan het water

Algemeen

ULFT - "Muziek aan het water", het evenement van de DRU Cultuurfabriek in samenwerking met Songs & Whispers, heeft afgelopen zaterdag kunnen genieten van de Amerikaanse Paul Messinger. De dichter, songwriter, vocalist en instrumentalist uit New York staat bekend als een van de vroege voorstanders van de Howard Levy (The Flecktones) benadering van diatonische mondharmonica. Hij schrijft genuanceerde, karakter-gedreven nummers in verschillende stijlen, met de uitleg: "Verschillende verhalen vereisen verschillende muziekstijlen om ze te vertellen."

Voor komende zaterdag, 21 juli, staat "Muziek rond het kampvuur" gepland, met Stanley Price & Peggy Sue. Dit tweetal is een enthousiast 50's / 60's coverduo dat nummers van onder andere Johnny Cash, Elvis Presley en CCR speelt. Daarnaast stoppen ze nieuwe nummers in een oud jasje. Voor het optreden bij de DRU Cultuurfabriek wordt het duo uitgebreid met een gitarist en zangeres. Iedereen is van harte uitgenodigd het gelegenheidskwartet nog verder uit te breiden, zijn of haar instrument mee te nemen en mee te spelen. Cajon, tamboerijn en wasbord zijn aanwezig voor vrij gebruik.
Locatie voor deze vrij toegankelijke concerten is het Ouhrlokaal van de DRU Cultuurfabriek, gelegen aan de waterkant. Een zomerse sfeervolle buitenlocatie. In het geval van wat minder weer kan worden uitgeweken naar binnen. De concerten gaan dus onder alle weersomstandigheden door. De toegang is gratis!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant