Zangeres Caro staat als Helene Fischer-act op het Gaanderense podium. Foto: www.ManuelPape-Foto.de
Zangeres Caro staat als Helene Fischer-act op het Gaanderense podium. Foto: www.ManuelPape-Foto.de

Gaanderen gaat 'Atemlos durch die Nacht'

Algemeen

Caro Helene Fischer Double en Wir Sind Spitze naar Kermis Gaanderen

GAANDEREN - De kermis van Gaanderen, van zaterdag 8 tot en met dinsdag 11 september, wordt afgesloten met een 'gemütliches Oktoberfest'. Zo zal Feestband Wir Sind Spitze de dinsdagavond afsluiten. Speciale gast deze avond is Caro Helene Fischer Double. Nieuw dit jaar is de ouderenmiddag en het Dance & Play festijn voor de jeugd.

Wir Sind Spitze is een feestervaring op zich. Zo speelde de feestband onlangs nog in het GelreDome tijdens het 'Oktoberfest'. Nu mogen ze met hun Tirolischer feestmuziek en humoristische acts het Gaanderense publiek gaan vermaken.
Degene die geen kaarten hebben kunnen bemachtigen voor het concert van Helene Fischer in het GelreDome, kunnen tijdens de Kermis van Gaanderen genieten van een optreden van Caro Helene Fischer Double. Caro is een 'double' van de Duitse sensatie Helene Fischer, onder meer bekend van de hit 'Atemlos durch die Nacht'. Afgelopen winter toerde Caro wekenlang door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland om alle après-skiërs op te zwepen. Haar muzikaal geschoolde stem, haar show vol met de beste Helene Fischer hits en haar onweerstaanbare sexy uitstraling, maken dat het publiek betoverd wordt en volledig meegaat in haar performance. Dit jaar heeft Caro de eer om de kermis van 2018 af te sluiten.

Jeugd van Vroeger
De kermis begint zaterdag 8 september met een kermismiddag voor de 'Jeugd van Vroeger'. Na het overweldigende succes van twee jaar geleden is besloten om voortaan de programmering van de kermis om te gooien, zodat de oudere inwoners van Gaanderen een eigen kermismiddag krijgen. Een middag waar iedereen welkom is: jong en oud. Onder het genot van een hapje, drankje en de muzikale klanken van de Ieselander Muzikanten, worden oude tijden herbeleefd en nieuwe herinneringen gemaakt.
's Avonds is het de beurt aan coverband JackFire in de salontent. De vier broers spelen al twaalf jaar menig feesttent en kermis plat en dat gaan ze deze zaterdagavond laten zien. In de cafétent zweept de Silvoldse DJ Jari het feestpubliek op met de heetste dance-hits van dit moment.
Andere bands die dit jaar hun opwachting maken op de Gaanderense kermis zijn Anderkovver, The Perfect Showband, The Disco Kings, Ploeter en rasentertainer Robert Pouwels.

Kids Dance & Play
De dinsdagmiddag is voor de Gaanderense jeugd. Naast de kinderspelen, het darten en de grote mini playbackshow, kunnen kinderen op de foto met Graafschap mascotte Guus de Zebra, zich uitleven op een groot springkussen en zich laten schminken. Na de playbackshow mogen alle kinderen met de voetjes van de vloer tijdens de kinderdisco.
Toegangskaarten voor de zaterdag- en dinsdagavond zijn verkrijgbaar bij Koenders 't Ware Huis en kosten 10 euro in de voorverkoop. 's Avonds aan de kassa betaalt men voor een ticket 12,50 euro. Ook zijn er passe-partout kaarten verkrijgbaar a €22,50 per kaart, tevens verkrijgbaar bij Koenders 't Ware Huis in Gaanderen.

Voor meer informatie kan men contact opnemen met Martin Wennink via:
martinwennink2@gmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant