Een training van Reflex. Foto: PR
Een training van Reflex. Foto: PR (Foto: )

Reflex zoekt tafeltennissers

VARSSEVELD - Reflex zoekt versterking. De Varsseveldse tafeltennisvereniging organiseert daarom een actie, waarbij belangstellenden voor deze sport vier weken gratis kunnen meetrainen.

Wie 16 jaar of ouder is kan daarvoor vanaf 22 augustus terecht in het achterste gedeelte van sporthal Van Pallandt, Van Pallandtstraat 4 in Varsseveld. Alleen sportspullen meebrengen, een batje wordt voor deze periode door de vereniging beschikbaar gesteld.,
Reflex is een kleine maar gezellige vereniging waar naast de gewone tafeltennistraining ook nog andere dingen georganiseerd worden, zoals bijvoorbeeld een dubbeltoernooi en het clubkampioenschap. Ook zijn er twee teams die meedoen aan de seniorencompetitie in het najaar en in het voorjaar, en worden er uitwisselingen met andere clubs op touw gezet. Ieder jaar is er bovendien de Dag van Reflex, een feestelijke middag en avond voor alle leden.
De reguliere trainingsavond is woensdagavond van 19.30 uur tot 21.30 uur. Senioren/recreanten kunnen dan vrij trainen en onderlinge wedstrijden spelen. Wie belangstelling heeft kan op 22 augustus zo binnenlopen.Voorzitter Jan Jolink en secretaris Jurgen Rensink staan klaar om alle informatie te verstrekken. Dat kan ook telefonisch: 0315-242917 (Jan Jolink) of 0315-230675 (Jurgen Rensink). Verdere info ook op de facebookpagina en de website.

www.ttv-reflex.nl

Meer berichten