De Fietsdriedaagse: geschikt voor jong en oud. Foto: Henk van Raaij
De Fietsdriedaagse: geschikt voor jong en oud. Foto: Henk van Raaij

Drie dagen fietsen met Ons Pakhuus

Algemeen

SILVOLDE - De "Ons Pakhuus" fietsdriedaagse komt weer aan. Dit sfeervolle evenement wordt gehouden op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 augustus. Een toertocht voor alle leden van het gezin of families, met routes van een dertigtal kilometers langs bekende en onbekende mooie stekjes in de omgeving.

De vaste deelnemers weten dat er mooie prijzen te winnen zijn, beschikbaar gesteld door hoofdsponsors Dago Autogroep, van Balveren Fiets en Fitness en Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport. Ook de subsponsors stellen mooie prijzen beschikbaar. Van Aalten Groente en Fruit zorgt voor de gezonde versnapering tijdens de tocht en Basil schenkt passende cadeaus voor op de fiets.
Inschrijven en starten bij "Ons Pakhuus" aan de Molenberg 2 te Silvolde. Op vrijdag 24 augustus wordt de "Fit-en gezondheidscentrum Ketelaar Sport" route gereden. Starttijd tussen 17 en 18 uur. Zaterdag is er de "Van Balveren Fiets en Fitness" route, en zondag de "Dago Autogroep" route. Op deze beide dagen kan tussen 13 en 14 uur worden gestart. Kosten van inschrijving 2 euro per persoon per dag, en 5 euro voor de drie dagen, bij de start te voldoen. Kinderen in een zitje bij de ouders op de fiets gratis.
De winnaars van de dagprijzen en de hoofdprijs worden zondag na de laatste dagtocht bekendgemaakt. Meer info via de mail: info@onspakhuussilvolde.nl of de website.

www.onspakhuussilvolde.nl

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant