Op bedevaart naar Kevelaer

Algemeen

ULFT - De Broederschap van Kevelaer Oude IJsselstreek gaat zondag 2 september voor de 132ste keer op bedevaart. De pelgrims komen de Parochie Maria Laetitia (Doetinchem-Ulft en omstreken). Het thema voor deze pelgrimsreis is: Met Maria op zoek naar vrede.

De vieringen zijn: Eucharistie in de Biechtkapel: 12.00 uur; Kruisweg in park: 15.00 uur (verzamelen 14.45 uur op de weg bij de Kaarsenkapel); Kruisweg in Forum Pax Christi: 15.00 uur; Lof met zegening devotionalia in Forum Pax Christi: 17.30 uur; Zang tijdens de eucharistieviering: Interparochieel kerkkoor uit Etten. De voorgangers zijn Emeritus-pastor Morsink en Pastor Smits. De kosten bedragen 20 euro per persoon, kinderen tien euro. Graag bij opgave te voldoen.

Gelijktijdig met de opgave kan men intenties opgeven voor de eucharistieviering (overledenen) en voor het lof (overige intenties). De intenties graag afgeven in een gesloten envelop, waarin men eventueel ook een vrijwillige bijdrage kan doen. Aanmelden tot en met zondag 26 augustus bij de plaatselijke broedermeester of bij M. Hoksbergen (tel. 06-13836528) of per mail m.hoksbergen@chello.nl. Daar is ook meer informatie verkrijgbaar.

Fietsbedevaart
Op dezelfde dag wordt ook een fietsbedevaart gemaakt. Deze tocht start om 6.45 uur op het Kerkplein in Gendringen. In Kevelaer wordt tot en met de kruisweg aangesloten bij de buspelgrims. De fietspelgrims vertrek rond 16.00 uur uit Kevelaer. De afsluiting is onderweg bij een Mariakapel. Kosten fietsbedevaart: 7,50 euro. Opgave bij Esther Oude Eberink, tel. 06-15578171 of per mail: oude_elberink@hotmail.com.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant