Leren bridgen bij De Oude IJssel

Algemeen

DOETINCHEM - Bridge is de meest populaire denksport in de wereld, en iedereen kan het leren. Daarom start bridgeclub "De Oude IJssel" (DOIJ) de lessen weer op.

Alleen al in ons eigen land wordt gebridged door een half miljoen mensen, in clubverband of thuis. Het spel zorgt voor nieuwe vrienden en meer sociale contacten. Tegelijkertijd worden hersenen en concentratievermogen getraind. Wie een indruk wil krijgen van deze boeiende en enerverende sport kan terecht bij een promotiefilmpje op de site van de Nederlandse Bridge Bond (NBB).
Omdat bridge een spel is met denkwerk en regels, is het handig om een cursus te volgen. Daar start bridgeclub "De Oude IJssel" (DOIJ) op dinsdagavond 25 september mee. Gediplomeerd bridgedocente Hetty Centen geeft de lessen in de culturele zaal van sporthal "De Bongerd" in Doetinchem. De ca. twaalf lessen duren van 19.30 tot 22 uur. De kosten zijn 85 euro p.p. inclusief lesmateriaal.
Info en aanmelden bij Loek Lemckert, tel. 0314-391786, mail l.lemckert@upcmail.nl of Hetty Centen, tel. 0314-335106, mail h.centen@gmail.com.

http://www.bridge.nl/bridgeleren

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant