Mediteren in het najaar

Algemeen

VARSSEVELD - Met het ten einde lopen van de zomer wordt in het 'witte kerkje' in Varsseveld de opstart van de meditatie-avonden op thema ter hand genomen. Ook de komende maanden kan iedereen deze avonden bijwonen en genieten.

Zoals gebruikelijk zijn de meditatie-avonden op elke derde vrijdagavond van de maand, te beginnen op 21 september met als thema de genezende kracht van Aartsengel Rafaël. De meditaties worden de komende periode verzorgd door Riemke de Boer.
De meditatie vindt plaats van 20.00 tot 21.45 uur. De deur staat open om 19.30 uur. Napraten kan tot 22 uur, maar dat kan en mag nog best iets uitlopen. De toegang is vrij maar een vrijwillige bijdrage is welkom. Aanmelden is niet nodig. Het vrijzinnig centrum "de Eendracht" ( het witte Kerkje) is te vinden aan de Doetinchemseweg 5 te Varsseveld.
De overige avonden zijn op 19 oktober met als thema 'contact met Aartsengel Michaël', op 16 november met als thema 'communicatie met Maria Magdalena' en op 21 december met als thema 'Aartsengel Gabriël en Maria'.
Nog een traditie die wordt voortgezet: op oudejaarsdag wordt van 13 tot 14 uur in het witte kerkje de 'Wereldvrede Meditatie' verzorgd. De deur staat om 12.30 uur open en iedereen is van harte welkom. Een mooi moment om het jaar op een heel fijne manier af te ronden en af te sluiten. De toegang is kosteloos.
Meer informatie via tel. 0315-329107 of mail: aanmelden@vrijzinnigenvarsseveld.nl                

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant