Dynamic tennisballen
Dynamic tennisballen Foto: Henk Heusinkveld

Nieuw seizoen dynamic tennis Varsseveld

Algemeen

VARSSEVELD - Een partijtje dynamic tennis is ideaal om de dagelijkse stress even te vergeten, goed te slapen en zich fit te blijven voelen. Ook het wedstrijdelement in deze sport spreekt aan, en zorgt voor motivatie. Bij de Varsseveldse vereniging Intenva kan geproefd worden van deze aantrekkelijke racketsport voor alle leeftijden. Op vrijdag 31 augustus gaat het nieuwe seizoen van start.

Wie een beetje balgevoel heeft kan al snel dynamic tennis spelen, en door de lichte materialen zijn blessures een uitzondering. Er wordt geslagen met een licht-gewicht junior tennisracket en een schuimbal. Het spel wordt gespeeld op de binnenste belijning van een badmintonveld met een net op 85 cm hoogte. De puntentelling loopt tot 21, met een minimaal verschil van twee punten. Er worden voornamelijk dubbels gespeeld waarbij om en om de bal gespeeld moet worden.
Intenva is driemaal per week te vinden in de Van Pallandthal in Varsseveld. Op zondagmorgen van 10 tot 11.30 uur, op dinsdagavond van 18 uur tot 19.30 uur, en op vrijdagmiddag van 16 tot 17.30 uur. De sociale en gezellige groep verwelkomt graag belangstellenden, die deze tak van sport eens gratis willen proberen. Rackets en ballen zijn aanwezig.
Meer informatie bij Henk of Reini Heusinkveld, tel. 0315-230170.

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant