Doordat de Coop het bedrag nog verdubbelde bleef de teller pas steken op 913 euro; (vlnr) Jo Hiddink, Stanley Kramers en Theo Bleumer. Foto: PR
Doordat de Coop het bedrag nog verdubbelde bleef de teller pas steken op 913 euro; (vlnr) Jo Hiddink, Stanley Kramers en Theo Bleumer. Foto: PR (Foto: )

913 euro statiegeldactie Coop voor laagdrempelige ouderendag

VARSSEVELD - De opbrengst van de statiegeldactie bij de COOP supermarkt in Varsseveld voor de Dag van de Ouderen van het Seniorenconvent Oude IJsselstreek stemde tot trots.

De Dag van de Ouderen was gedurende het tweede kwartaal van 2018 'het goede doel' voor de statiegeldactie van de Coop.

"Wij zijn apetrots op de klanten van de Coop supermarkt in Varsseveld die hun statiegeld voor ons doel doneerden. Er is een geweldig bedrag van 456,50 euro ingezameld", meent Jo Hiddink. Theo Bleumer knikt instemmend: "En wat zo mooi is: de Coop verdubbelde nog eens de opbrengst."

Namens het comité Dag van de Ouderen mochten Jo Hiddink en Theo Bleumer onlangs uit handen van Stanley Kramers (zie foto) van de COOP een check van 913 euro in ontvangst nemen.

Het Seniorenconvent Oude IJsselstreek organiseert jaarlijks in het kader van de landelijke Dag van de Ouderen een eigen evenement.
Deze dag van de Ouderen wordt dit jaar gehouden op 22 september bij zalencentrum De Radstake in Heelweg. Er wordt een programma samengesteld waarbij alle ouderen uit gemeente Oude IJsselstreek welkom zijn.
Het doel van deze dag is: het bestrijden van eenzaamheid onder ouderen; De onderlinge band tussen ouderen te verstreken; Het verstrekken van informatie en het bieden van ontspanning.

Omdat er nog veel ouderen zijn die creatief met hun geld moeten omgaan om de eindjes aan elkaar te knopen komt de opbrengst van de actie ten goede aan het laagdrempelig houden van de Dag van de Ouderen.

De Coop is een maatschappelijk betrokken organisatie voor de nabije omgeving en maatschappelijke thema's. Het comité Dag van de Ouderen van het Seniorenconvent Oude IJsselstreek is de heer Stanley Kramers van de Coop supermarkt in Varsseveld zeer erkentelijk voor de gemaakte keuze.

Het comité Dag van de Ouderen zegt hierdoor tegen alle klanten en het personeel van de Coop supermarkt in Varsseveld: geweldig bedankt voor jullie steun aan de Dag van de Ouderen.

Er zijn voor de Dag van de Ouderen op 22 september nog kaarten beschikbaar via: Theo Bleumer (0315-686380) of via Jo Hiddink (0315-248820).

Meer berichten