Zangeres Caro staat als Helene Fischer-act op het Gaanderense podium. Foto: www.ManuelPape-Foto.de
Zangeres Caro staat als Helene Fischer-act op het Gaanderense podium. Foto: www.ManuelPape-Foto.de (Foto: )

Gaanderen staat voor 'adembenemende' kermis

'Atemlos durch die Nacht' met Caro Helene Fischer Double

GAANDEREN - De Kermis van Gaanderen, dit jaar van zaterdag 8 tot en met dinsdag 11 september, wordt afgesloten met een Oktoberfest. Feestband Wir Sind Spitze sluit de dinsdagavond af. Speciale gast deze avond is Caro Helene Fischer Double. Nieuw dit jaar is de Ouderenmiddag en het Dance & Play Fest voor de jeugd.

Caro Helene Fischer Double is een tribute-act van de Duitse sensatie Helene Fischer, onder meer bekend van de hit 'Atemlos durch die Nacht'. Afgelopen winter toerde Caro wekenlang door Oostenrijk, Zwitserland en Duitsland om alle après-skiërs op te zwepen. Haar muzikaal geschoolde stem, haar show vol met de beste Helene Fischer hits en haar onweerstaanbare sexy uitstraling, maken dat het publiek betoverd wordt en volledig meegaat in haar performance.
De kermis in Gaanderen begint zaterdag 8 september met een kermismiddag voor de jeugd van vroeger. Na het overweldigende succes van twee jaar geleden is besloten om voortaan de programmering van de kermis om te gooien, zodat de oudere inwoners van Gaanderen een eigen kermismiddag krijgen. Een middag waar iedereen welkom is: jong en oud. Onder het genot van een hapje, drankje en de muzikale klanken van de Ieselander Muzikanten, worden oude tijden herbeleefd en nieuwe herinneringen gemaakt.
's Avonds speelt coverband JackFire in de salontent. In de cafétent draait de Silvoldse DJ Jari.
Andere bands die dit jaar hun opwachting maken op de Gaanderense kermis zijn Anderkovver, The Perfect Showband, The Disco Kings, Ploeter en rasentertainer Robert Pouwels.

De dinsdagmiddag is voor de Gaanderense jeugd. Naast de kinderspelen, het darten en de grote mini Playbackshow, kunnen kinderen op de foto met Graafschap mascotte Guus de Zebra.

De kermis van Gaanderen wordt dit jaar gehouden van zaterdag 8 tot en met dinsdag 11 september.

Meer berichten