De mannen zijn kort na de start nog bijeen; Winnaar Frank Futselaar meldde zich met nummer 3 Rot Hoornweg meteen vooraan. Foto: Henk van Raaij
De mannen zijn kort na de start nog bijeen; Winnaar Frank Futselaar meldde zich met nummer 3 Rot Hoornweg meteen vooraan. Foto: Henk van Raaij (Foto: Henk van Raaij)

Futselaar en Chebet ongenaakbaar bij Kramp Run

VARSSEVELD - De Kramp Run werd ook dit jaar een prachtig hardloopevenement in een uitstekende ambiance. Het kilometer lange parcours door het Varsseveldse centrum, dat door de lopers vijf maal moest worden afgelegd, zorgde er opnieuw voor dat toeschouwers een goed beeld kregen van de ontwikkelingen om zo helemaal in de wedstrijd te worden getrokken. Nadat de jeugd en de Business Run-deelnemers het veld hadden geruimd konden de toppers zich opmaken voor de Top Run over 5 km. Bij de mannen bleek Arnhemmer Frank Futselaar in 14.17 de beste. Mike Foppen eindigde als tweede en oud-winnaar Roy Hoornweg completeerde het podium. De vrouwenwedstrijd werd gewonnen door de ijzersterke Oegandese Esther Chebet, die driekwart minuut van het parcoursrecord afsnoepte. Roos Blokhuis finishte op gepaste afstand als tweede en Manjorie Janssen eindigde als derde.

Meer berichten