Advertorial

Welkom bij All-round Beauty & Pedicure Cynthia

Megchelen – Graag wil ik mij aan u voorstellen.
Ik ben Cynthia Keuper-Elfrink en ik ben gediplomeerd allround schoonheidsspecialiste, pedicure, masseuse, visagiste en al ruim 8 jaar gevestigd in Megchelen

Bij All-round Beauty & Pedicure Cynthia kunt u terecht voor totale uiterlijke verzorging. " Voor semi-permanente make-up dmv. microblading , gezichtsbehandelingen, rug, nek, schoudermassage, harsen van het gezicht en het lichaam. Maar ook voor pedicure behandelingen, make-up advies of een bruidsmake-up.
Zowel dames als heren zijn welkom voor deze behandelingen in de salon" "Door middel van cursussen en opleidingen zorg ik ervoor, altijd op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen op het gebied van uiterlijke verzorging."

Nieuw in de salon is mircoblading (GGD vergunning in bezit)
Dit is dé nieuwste techniek op het gebied van semi-permanente make-up.
Met microblading kunnen wij de perfecte natuurlijke wenkbrauw creëren.

Pedicure:
U ziet er natuurlijk graag goed uit. De dagelijkse zorg voor uw uiterlijk vind u heel gewoon, maar hoe zit dat met uw voeten?
Wanneer krijgen die aandacht? pas als de nagels pijnlijk zijn, het eelt te branderig aanvoelt of de likdoorn steekt?
Met een goede, regelmatige verzorging van uw voeten zijn deze problemen te voorkomen. Bij All-round Beauty & Pedicure Cynthia kunt u terecht voor een goede professionele voetbehandeling. Met behulp van speciale apparatuur en de nieuwste technieken wordt u vrijwel pijnloos geholpen.

Goed nieuws voor mensen met acne!!
Omdat All-round Beauty & Pedicure Cynthia aangesloten is bij brancheorganisatie Anbos, kunnen acné behandelingen, welke door ons worden uitgevoerd, gedeclareerd worden bij uw zorgverzekeraar! Neem eens contact op met uw zorgverzekeraar tot welk bedrag u vergoed krijgt per jaar.
Cynthia Beauty Salon is gevestigd aan de Julianaweg 1a, Megchelen en bereikbaar via telefoonnummer 06 20785563.
Kijk voor meer informatie ook op www.cynthiabeautysalon.nl

Meer berichten