Kinderboerderij Engbergen viert eerste lustrum en is trots als een pauw. Foto: PR
Kinderboerderij Engbergen viert eerste lustrum en is trots als een pauw. Foto: PR

Kinderboerderij Engbergen viert eerste lustrum

GENDRINGEN - Kinderboerderij Engbergen bestaat vijf jaar en dat wordt gevierd met trots. Daarom is er een open dag op zaterdag 15 september tussen 11.00 en 16.00 uur. De kinderboerderij is gelegen aan de Ulftseweg 4b in Gendringen, aan de rand van recreatiegebied Engbergen.

De kinderboerderij werd geopend in 2013 en in datzelfde jaar bekroond met de publieksprijs van de Achterhoek Architectuurprijs. Het is een heerlijk uitstapje voor de hele familie.

Om eens kennis te maken met de dieren en de vrijwilligers is de open dag een gelegenheid bij uitstek. Om de viering van het eerste lustrum extra luister bij te zetten zijn er diverse activiteiten. Zo zijn er rondleidingen met een quiz, er is een springkussen en ook kunnen kinderen zich laten schminken. Er zijn verder diverse spelletjes en natuurlijk ook de vele dieren.
Het team van vrijwilligers, die de boerderij runnen, zal zich ook presenteren. Zij kunnen altijd versterking gebruiken. Wie interesse heeft in dit vrijwilligerswerk is van harte welkom. Voor meer informatie of aanmelden kan men bellen met Paul op 06-2028 5892 of mailen naar vrijwilligers.kb@gmail.com.

Meer berichten