Afbeelding
Advertorial

Slank en in Balans met Hypnose

Algemeen

WESTENDORP -Jezelf op de eerste plaats zetten en beter voor jezelf zorgen, zodat je automatisch je ideale gewicht bereikt èn behoudt. Zonder dieet!
Dat kan met behulp van de training 'Slank en in Balans met Hypnose' van Doelgericht Coaching in Westendorp.

Veel mensen die overgewicht hebben volgen een dieet. Hierdoor zijn ze in hun hoofd voortdurend met (niet) eten bezig en vechten als het ware tegen zichzelf. Daarnaast verliezen ze gewicht zolang ze zich aan het dieet houden. Echter, wanneer ze hiermee stoppen vervallen ze vaak in hun oude ongezonde gewoonten en komen ze weer aan. Het kan ook anders!

Maaike Evertzen: 'Overgewicht is meestal een gevolg van 'onhandige' (onbewuste) keuzes die tot onbalans leiden. Niet alleen op het gebied van voeding en beweging, maar ook als het gaat om slaap, ontspanning en mindset! Wanneer je verantwoordelijkheid neemt voor je overgewicht en kritisch naar jezelf gaat kijken, dan kun je buiten je comfortzone andere keuzemogelijkheden ont-dekken. Mogelijkheden die je, als je ermee aan het werk gaat, helpen om een nieuwe balans te creëren en blijvend slank te worden.'

Coaching en hypnose
In haar praktijk ondersteunt Maaike mensen, die klaar zijn om zichzelf (hun lichaam èn geest) de tijd en aandacht te geven die ze verdienen, bij het creëren van een gezondere levensstijl.

De training Slank en in Balans met Hypnose vormt het begin van een ont-dekkingsreis naar de beste versie van jezelf en is gebaseerd op Maaike's eigen ervaringen en die van haar cliënten. Tijdens het circa 7 maanden durende traject reikt ze je tools aan waarmee je de dieperliggende, vaak onbewuste, oorzaken van je onbalans en overgewicht (o.a. negatief zelfbeeld, onvervulde verlangens, onderdrukte emoties, etc.) kunt opsporen, verwerken en loslaten. Hierbij maakt ze niet alleen gebruik van coaching, maar ook van hypnose.

Zo wordt er onder andere met behulp van hypnose een virtuele maagband aangebracht. Deze zorgt ervoor dat je tevreden kunt zijn met kleinere porties eten, zonder een hongergevoel in je maag. Tot slot begeleidt Maaike je niet alleen bij het creëren van gezondere eet- en leefgewoonten, maar ook bij het optimaliseren van je mindset. Zo kun je je ideale gewicht geleidelijk bereiken en eenvoudig behouden. Zonder jezelf tekort te doen!

Ervaringen
Inmiddels hebben al veel mensen in Maaike's praktijk de kracht van de training ervaren. Zo zegt José (54 jaar) 'Het programma was een verademing. Eten was niet langer een obsessie, de maagband zorgde ervoor dat ik een voldaan gevoel had ondanks de kleine porties' en Karin (36 jaar) zegt 'Ik ben hier heel sterk uitgekomen en heb heel wat kilo's achter mij gelaten'. Ook Helma (56 jaar) is blij met het resultaat 'Ik sta beter en positiever in het leven en het wordt alleen maar beter'.

Geluk
De training Slank en in Balans met Hypnose is slechts één van de vele manieren waarop Maaike je kan ondersteunen. Maaike: 'Mensen kunnen op allerlei gebieden problemen ervaren. Naast gezondheid kun je denken aan bijvoorbeeld werk, relaties en emoties (angsten, onzekerheid, nare herinneringen, etc). Mijn missie is om mensen te inspireren om, ongeacht hun situatie, hun eigen geluk te creëren'. 

Meer informatie
Heb je interesse in de training Slank en in Balans met Hypnose?
Kijk dan op DoelgerichtCoaching.nl en meld je aan voor één van de gratis informatiebijeenkomsten op 9 en 10 oktober aanstaande.

Op DoelgerichtCoaching.nl kun je tevens informatie vinden over de andere vormen van ondersteuning die Maaike je kan bieden bij het creëren van je eigen geluk!

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant