De optimisten in Ons Pakhuus. Foto: Henk van Raaij
De optimisten in Ons Pakhuus. Foto: Henk van Raaij (Foto: Henk van Raaij)

De Optimisten blazen in 'Ons Pakhuus'

SILVOLDE - Na de grote successen van laatste jaren zal blaaskapel 'De Optimisten' uit Breedenbroek wederom een concert verzorgen in 'Ons Pakhuus' in Silvolde. Het programma bestaat uit walsen en polka´s. Geen alledaagse melodieën, maar werken van bekende componisten als Antonin Zvacek, Ladislav Kubes en vele anderen.

'De Optimisten' oogsten altijd veel succes met het spelen van deze originele Tsjechische blaasmuziek. Kwaliteit staat bij deze muzikanten hoog in het vaandel. Natuurlijk zullen ook zangnummers niet ontbreken. De kapel beschikt over uitstekende solisten die bij elk optreden het beste van zich laten horen en de bezoekers laten genieten van hun spectaculaire muzikale capriolen. De leiding van de kapel is in handen van Freddy Huls.
Dit optreden van de blaaskapel, met enkele uren heerlijke blaasmuziek van de bovenste plank, is op zondag 21 oktober bij te wonen in de Eko Theaterzaal van 'Ons Pakhuus' aan de Molenberg 2 in Silvolde. Het concert begint om 14.30 uur en de zaal gaat om 13.45 uur open. Entree 7,50 euro. Kaarten zijn te reserveren via e-mail info@onspakhuussilvolde.nl. Deze kunnen dan op de dag van het concert vanaf 13.45 uur worden afgehaald of in overleg. De reservering wordt via de mail bevestigd. Als er nog kaarten over zijn kunnen die aan de kassa worden gekocht. Meer informatie op onderstaande websites.

www.onspakhuussilvolde.nl
www.sint-antonius.nl/optimisten

Meer berichten