Afbeelding
Advertorial

NIEUWE MANIER VAN SPORTEN HELPT OM SNELLER FIT TE WORDEN

Algemeen

Sport- en gezondheidscentrum Physique introduceert Fit30, Fit in 30 minuten

Uit onderzoek van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport blijkt dat Nederlands gemiddeld 9 uur per dag zitten. Gevolg: meer overgewicht, lichamelijke en mentale problemen, onvoldoende fit zijn om de dag goed door te komen. Sport- en gezondheidscentrum Physique komt daarom met een nieuwe methode: Fit30.

De sportzaal bij het in de regio goed bekende Sport- en gezondheidscentrum Physique wordt compleet vernieuwd. Met een totaal nieuwe kleurstelling wordt er meer sfeer in de zaal gebracht. "Vroeger moest alles statisch en strak zijn" vertellen eigenaar Paul Rabelink en zijn vrouw Ingrid, "Maar tegenwoordig is het heel belangrijk dat mensen in een sfeervolle ruimte trainen. Dat brengt rust en rust zorgt voor een optimale training.", aldus beide sportliefhebbers.

Naast dat de ruimte compleet opnieuw wordt gedecoreerd, komen er ook ruim tien nieuwe apparaten in de zaal en wordt de huidige opstelling compleet vernieuwd. Rabelink vervolgt: "Met de nieuwe apparaten, waaronder een CrossCube L, introduceren wij ook Fit30, Fit in 30 minuten. Daarmee krijg je een complete kracht- en fitnesstraining in 30 minuten. Mensen hebben steeds minder tijd om te sporten. De tijd van uren achtereen in de sportschool staan, is voor de meesten verleden tijd. Toch is het belangrijk om te sporten. Het heeft een enorme preventieve werking op je lichaam en je mindset. Daarom hebben wij een speciaal programma ontwikkeld waarin je binnen 30 minuten al je spiergroepen traint." Verteld een enthousiaste Rabelink. Zijn vrouw Ingrid vult hem aan: "De trainingen worden in kleine groepen gegeven. Zo is er ruimte voor veel persoonlijke aandacht en begeleiding, maar zo worden deelnemers ook gestimuleerd om met elkaar toch je eigen resultaat te gaan behalen. Voor de mensen die daarnaast willen afvallen hebben wij een combinatie met de PowerSlim. Samen met een diëtiste en je trainer kom je zo tot een optimaal resultaat dat je heel verantwoord behaald."

Er is een officiele opening van de nieuwe zaal op vrijdag 12 oktober van 16:00-18:00 uur. Deze is alleen voor de leden met eventueel een introducé. Vanaf zaterdag kan het grote publiek gebruik maken van de nieuwe apparatuur.

Afbeelding

Advertenties doorgeplaatst vanuit de krant