Links Herman Eelderink, rechts John van Osch. Foto Gerard Lovink
Links Herman Eelderink, rechts John van Osch. Foto Gerard Lovink

Bestuurswisseling bij harmonicaclub DHC

DOETINCHEM - Op de jaarvergadering van de Doetinchemse Harmonica Club is de voorzittershamer gewisseld van John van Osch (Silvolde) naar Herman Eelderink onze drummer (Varsseveld).

John is van april 2009 voorzitter geweest en heeft om persoonlijke redenen de hamer verwisseld.
Hij blijft wel als vicevoorzitter aan en als co-muzikaal leider van de oefenavonden. Herman Eelderink is sinds een jaar lid van de DHC-club. Ook is er sinds 6 september een nieuw lid, Bob Berendsen uit Zelhem; een nieuwe gitarist, welbekend uit verschillende formaties. Bertus Harkink blijft de penningmeester en ook Jos Gores, die de taak van secretaris vervult, gaat door. Volgend jaar bestaat de vereniging DHC tien jaar, maar voor 2003, was het Harmonica Club Oosseld alwaar de meesten zijn begonnen als leerling.
Via de site www.josgores.nl kan men de DHC volgen waar we gaan spelen, ook staat daar een overzicht in een fotoreportage van de afgelopen 15 jaar dat wij al samen zijn. Ook voor boekingen voor een optreden. De DHC werkt mee aan: de harmonica trefdagen van verschillende verenigingen, onder meer de VAV, de TrekkeBuuls en speelt in verzorgingstehuizen, op de smartlappen-middagen, tuinfeesten, open dagen van bedrijven, braderieën, lentefair, herfst fair en seniorencarnaval.
Op dit moment speelt DHC in verschillende formaties, van 5 tot 17 personen. Het repertoire bestaat uit ruim 80 nummers.
Vraag naar de voorwaarden, via een mail aan: Bertus Harkink, bharkink@hetnet.nl.

Meer berichten